top of page

Verhalen lezen

De groei van Papendrecht - deel 4

Ingezonden door: Bram Boerman.


De gemeenteraad van Papendrecht is boos op burgemeester Keijzer, aanleiding tot de verontwaardiging, die de raadsleden tijdens de raadsvergadering, hebben geuit, was de recente gelegenheidsdag voor de pers, daardoor heeft Papendrecht in het centrum van de belangstelling gestaan, in de dagbladen werd echter, vond de raad te veel lof toegezwaaid aan 1 man, namelijk de burgemeester.


Hier is voor de raadsleden geen ruimte geweest zei v.d.heuvel (p.v.d.a.) Er is over hen zelfs geschreven, als over slome duikelaars, de groei van Papendrecht is niet het werk van 1 man geweest, zijn wij soms tekort geschoten ? Onze vraag is, hoe u ertoe gekomen bent, de raad erbuiten te houden, de heren v. Drimmelen (a.r.) Lagendijk (st-g.) En van munster (k.v.p.) Spraken woorden van gelijke strekking,


Burgemeester Keijzer gaf de raad de verzekering dat hij nooit anders dan lof aan de raad en het college heeft uitgesproken, en dat hij niet het woord "ik" gebruikt heeft, wat de pers schrijft moeten ze zelf weten ! V.d. Heuvel geloofde er niets van, wij hebben niets aan een rel, zei hij, maar wensen opening van zaken, wij zullen hard moeten werken om het verlopen prestige terug te winnen, en burgemeester Keijzer dacht, zoek het maar lekker uit, en ging gestaag verder met bouwen, de westpolder kwam aan de beurt.

52 weergaven0 opmerkingen

De dijk

Comments


bottom of page