top of page

Over ons

In 2019 bereikte Papendrecht Verrast het nieuws dat de website oud-papendrecht.nl, wegens het overlijden van de eigenaar/beheerder, te koop stond. De website, die in de loop van de tijd gevuld is met waardevolle berichten, foto’s en filmpjes over het Papendrecht uit lang vervlogen tijden, dreigde verloren te gaan als de site niet overgenomen werd.

Stichting Promotie Papendrecht, die zich inzet om het huidige Papendrecht op de kaart te zetten, ziet het belang van het plaatselijke verleden als basis voor het heden. Daarom heeft de stichting besloten eigenaar te worden van de site oud-papendrecht.nl met als doel het cultureel erfgoed van Papendrecht te beheren en uit te bouwen. 

Papendrecht Verrast

In Papendrecht zijn wekelijks fantastische evenementen en activiteiten te beleven voor jong en oud. Al deze activiteiten, evenementen en tips zijn verzameld op de website van de stichting. Zo hoef je niets meer te missen. 

Samenwerking

Dit was precies de reden waarom wij (in samenwerking met de gemeente Papendrecht en ondernemers uit Papendrecht) het initiatief van Papendrecht Verrast zijn begonnen. Gezamenlijk willen wij met de inwoners uit Papendrecht en omgeving de activiteiten en evenementen beter bekend maken bij iedereen. Dit doen wij via de website, de Papendrecht Verrast app, onze social media kanalen en 3 LED-schermen in Papendrecht.

Stichting Promotie Papendrecht

Achter Papendrecht Verrast zit Stichting Promotie Papendrecht. Een groep die bestaat uit ondernemers, marketeers en professionals die streven het initiatief met alle betrokken uit te werken.

De organisatie van de stichting bestaat uit:
Robert Snel (voorzitter)
Peter Deege (penningmeester)
Wouter Timmer (vice-voorzitter)
Daniëlle Matena (algemeen bestuurslid)
Wietske Pietersma (algemeen bestuurslid)
Caroline den Ouden-Huijgen (algemeen bestuurslid)
Mariëlle Stolker (coördinator)
Frans Spaanstra (journalist, contentredacteur)

Sander Stevens (beheerder, webredacteur Oud-papendrecht.nl)

papendrecht_verrast_4_-_toerist_information.199x0-is.jpg
papendrecht_verrast_3_-_toerits_information.199x0-is.jpg
Vragen over de stichting?

E-mail
info@papendrechtverrast.nl

Telefoon
06-41293920

Post- en bezoekadres
Proeflokaal @ Officious
Schooldwarsstraat 48
3351 AT  Papendrecht 

Online afspraak met Papendrecht Verrast
Wanneer je meer informatie van ons wilt of ons gewoon wilt spreken, kun je via bovenstaand telefoonnummer een afspraak maken.

bottom of page