houthandel j leeuwis

koop in den vreemde niet, wat uw eigen dorp u biedt

welkom bij Houthandel  J Leeuwis

wij zijn één van de meest complete aanbieders in de regio Drechtsteden.

wij hebben alles voor uw tuin, van tuinscherm tot blokhut, van terrasplank tot vierkante paal, ook kunt u bij ons terecht voor uw grote of kleine verbouwing, zowel binnenshuis als buitenshuis.

 

 

in onze houthandel zijn drie mensen werkzaam, dit werk doen we met veel plezier en kennis. en dat willen wij graag overbrengen aan onze klanten. service en klantgerichtheid is voor ons belangrijk, en wij geven u graag een deskundig advies.

wij leveren aan particulieren, aannemers, klusbedrijven en hoveniers, en bezorgen uw bestelling bij u thuis op een afgesproken tijdstip.

kijk eens op onze website, wat wij voor u kunnen betekenen, wij hebben er regelmatig mooie aanbiedingen op staan, en u kunt er online uw bestelling plaatsen.

onze website: https://www.houthandel-leeuwis.nl

 

 

Schrijf een commentaar: (Klik hier)

123website.nl
Tekens over: 160
OK Verzenden.
Bekijk alle commentaren

Nieuwe commentaren

17.12 | 18:31

Ik ben willie de jager bij onbekent

...
14.11 | 13:30

En dan heeeeel soms mochten we een (rubberen) smurfpopje kopen. Die stonden in de boekwinkel(?) Die waren relatief duur, minder educatief dan Okki, maar suuuper

...
14.11 | 13:25

Elke paar weken als we wat gespaard hadden, gingen we naar de boekwinkel (begane grond) en kochten we een boekje van Okki. Die trip met z'n drieën op de fiets!

...
13.11 | 13:50

aard voor een Fleischmann racebaan en mijn broertje kreeg houten blokken van 'Matador'. Een magisch moment (en naam) in mijn leven: RIETVELD

...
Je vindt deze pagina leuk