houthandel j leeuwis

koop in den vreemde niet, wat uw eigen dorp u biedt

welkom bij Houthandel  J Leeuwis

wij zijn één van de meest complete aanbieders in de regio Drechtsteden.

wij hebben alles voor uw tuin, van tuinscherm tot blokhut, van terrasplank tot vierkante paal, ook kunt u bij ons terecht voor uw grote of kleine verbouwing, zowel binnenshuis als buitenshuis.

 

 

in onze houthandel zijn drie mensen werkzaam, dit werk doen we met veel plezier en kennis. en dat willen wij graag overbrengen aan onze klanten. service en klantgerichtheid is voor ons belangrijk, en wij geven u graag een deskundig advies.

wij leveren aan particulieren, aannemers, klusbedrijven en hoveniers, en bezorgen uw bestelling bij u thuis op een afgesproken tijdstip.

kijk eens op onze website, wat wij voor u kunnen betekenen, wij hebben er regelmatig mooie aanbiedingen op staan, en u kunt er online uw bestelling plaatsen.

onze website: https://www.houthandel-leeuwis.nl

 

 

Schrijf een commentaar: (Klik hier)

123website.nl
Tekens over: 160
OK Verzenden.
Bekijk alle commentaren

Nieuwe commentaren

24.05 | 21:14

Was een blok van 4 huizen, het vierde huis staat er niet op

...
09.05 | 13:24

Tussen Kees Huijzer en Jan Lansink zit Jaap van der Mijl

...
07.05 | 19:38

Leuk om dit te lezen, ik heb altijd gedacht dat mijn opa op het Oude Veer 7 woonde maar blijkbaar is hij in Het Bosch begonnen !

...
01.05 | 09:21

later werden er ook autos bespoten door mijn pa tot hij en mijn vader apart gin en en mijn vader ging toen bij van Asperen auto's spuiten die één man was

...
Je vindt deze pagina leuk