intro de middenstand

de kleine middenstanders

wat hadden wij er vroeger veel in papendrecht. op ieder stukje dijk kwam je er wel 1 tegen, bakkers, melkboeren, slagers en kruideniers in overvloed, allemaal van die leuke kleine winkeltjes en bedrijfjes die een eigen verhaal hadden.

het is jammer dat met de komst van de grootwinkelbedrijven, dit stukje nostalgie is verdwenen.

 

 

de website oud papendrecht gaat in de loop van 2017-2018 deze kleine middenstanders weer in beeld brengen, met uiteraard een verhaal erbij.  wij hopen dat we op deze manier een beeld kunnen scheppen hoe het er vroeger aan toe ging.

door op bijgeplaatste foto's te klikken worden deze vergroot.

 

 

 

Schrijf een commentaar: (Klik hier)

123website.nl
Tekens over: 160
OK Verzenden.
Bekijk alle commentaren

Nieuwe commentaren

10.02 | 18:35

Leuk en mooi gedaan met beelde van Papendrecht. Mis het soms en denk dat ik na al die jaren nu verdwaal in Papendrecht, sinds 25 jaar niet meer geweest.

...
06.02 | 13:41

Het schilderij is nu in het bezit van Dorpsbehoud het hing bij mijn moeder na haar overlijden heb ik het aan Dorpsbehoud geven A Leeuwis

...
23.01 | 19:05

Cor Luyendijk was tevens brandweercommandant van Aviolanda. Van de Linden werd later commandant van de vrijwillige brandweer Papendrecht.

...
14.01 | 00:23

ook ik heb als klein meisje in Kerkwerve gewoond in een Salonwagen van de Fa.J.M,Dekker en Zn, bij Piet Boer en Katrien op het erf Zwaard weg 1.

...
Je vindt deze pagina leuk
Hallo!
Probeer uw eigen website te maken, net als ik! Het is makkelijk en u kunt het gratis proberen
ADVERTENTIE