westeind

 Westeind, een stuk dijk tussen het Oude Veer en de Noordhoek.

  Papendrecht was natuurlijk vroeger alleen maar een dijkdorp, de huizen stonden in lintbebouwing langs de dijk, het centrum was zo'n beetje in het Bosch, denk maar eens aan het oude gemeentehuis, de burgemeesterswoning, het postkantoor, hier vandaan richting het westen kwam je eerst het Oude Veer tegen, vervolgens het Westeind, het westelijk eind van Papendrecht, zeer zeker omdat er aan de Noordhoek en de Hogendijk geen bebouwing was. Schrijf een commentaar: (Klik hier)

123website.nl
Tekens over: 160
OK Verzenden.
Bekijk alle commentaren

Nieuwe commentaren

10.02 | 18:35

Leuk en mooi gedaan met beelde van Papendrecht. Mis het soms en denk dat ik na al die jaren nu verdwaal in Papendrecht, sinds 25 jaar niet meer geweest.

...
06.02 | 13:41

Het schilderij is nu in het bezit van Dorpsbehoud het hing bij mijn moeder na haar overlijden heb ik het aan Dorpsbehoud geven A Leeuwis

...
23.01 | 19:05

Cor Luyendijk was tevens brandweercommandant van Aviolanda. Van de Linden werd later commandant van de vrijwillige brandweer Papendrecht.

...
14.01 | 00:23

ook ik heb als klein meisje in Kerkwerve gewoond in een Salonwagen van de Fa.J.M,Dekker en Zn, bij Piet Boer en Katrien op het erf Zwaard weg 1.

...
Je vindt deze pagina leuk
Hallo!
Probeer uw eigen website te maken, net als ik! Het is makkelijk en u kunt het gratis proberen
ADVERTENTIE